Chi Aromassage olie

In mijn praktijk gebruik ik de etherische en massage oliën van Chi. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze producten die door dit bedrijf met veel zorg voor mens en natuur geselecteerd worden. Deze olien en een aantal andere  producten van Chi zijn dan ook te verkrijgen in mijn praktijk

  De Aromassage lijn

  is een unieke serie producten voor huidverzorging en massagelijn in één. Op basis van amandel en jojoba is een serie van 8 heerlijke oliën gemaakt. Ervaar de eerlijke, pure kracht van deze 100 procent plantaardige massageoliën. Olien die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor  lichaams- en gezichtsmassage zijn.

  Basic 2

  is een neutrale massage– en huidolie die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. De combinatie van zoete amandelolie met jojoba maakt het een goede geurneutrale olie die je als basis kunt gebruiken voor een heerlijke lichaams -of gezichtsmassage of als basis voor de dagelijkse verzorging van uw huid. De Basic 2 is geschikt voor elk huidtype. U kunt er elke essentiële olie aan toevoegen.

  Citrusfun

  is een massageolie met citrusoliën die concentratie en energie geeft. Een heerlijke, frisse, fruitige en vrolijke massageolie. Voor iedereen te gebruiken. Voor mensen die wat somber zijn, maakt deze Citrusfun alles wat lichter en zonniger. Deze olie laat je weer glimlachen. Alle citrusoliën zijn in deze massageolie verwerkt met toevoeging van de bloemige neroli (oranjebloesem). Met Citrusfun haal je vrolijkheid in huis.

  Funflowers

  is een massageolie met de duurste essentiële oliën zoals roos, jasmijn, ylang -ylang. Het is een heerlijke relax olie met een volle bloemengeur. Deze olie is pure verwennerij voor de huid en de zintuigen, om heerlijk ontspannend bij weg te dromen. Deze olie is voor iedereen geschikt die wil genieten van een delicate geur. Het is een echte avondolie, maar niets staat je in de weg om Fun Flowers in de ochtend te gebruiken als exquise parfum.

  Roses

  is een massageolie die het lichaam naar roos laat ruiken. Het is de kostbaarste olie in de lijn. Deze olie bevat de pure essentiële olie van Bulgaarse roos en met de huidverzorgende amandel- en jojoba olie is het pure verwennerij voor iedere huid. Deze olie is speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de babyhuid, de oudere huid en voor een heerlijke, verzorgende gezichtsmassage.

  Wood

  in deze olie wordt ceder gecombineerd met twee soorten sandelhout: de zoete, rijke warme, houtachtige en ontspannende Santalum album uit India en de verzachtende, meer citroenachtige Santalum spicatum uit West- Australië. Dit met als resultaat een warme, ontspannende, en luxe massageolie die de huid en geest meer balans en energie geven

  Lavendel

  In deze olie is de gedestilleerde lavendelolie gecombineerd met het CO2 extract van lavendel. Het CO2 extract is de meest bloemige en delicate variant van alle lavendeloliën. De geur is delicaat zoet, maar ook fris en zuiver. Dichter bij de geur van de echte plant kun je niet komen. Lavendel is een natuurlijke rustgever die huid en geest helpt te ontspannen en om lekker te slapen.

  Onderstaande vier aromassages kunnen therapeutisch worden toegepast:

  Neck & Shoulder

  Deze olie is geschikt om de spieren en gewrichten te ontspannen en los te maken rond nek en schouders. Doordat er ontkrampende oliën aan toegevoegd zijn, worden vastzittende en pijnlijke nek  en schouder spieren losgemaakt in combinatie met een ontspannende massage. Dit heeft ook een gunstige invloed bij mensen met steeds terugkerende hoofdpijn. De ontkrampende oliën zijn zoete marjolein, roomse kamille en pepermunt.

  Back & Arm

  Is een verwarmende massageolie voor mensen met rugklachten en arm problemen. Deze olie bevat o.a sint-janskruid maceraat, de krampstillende geranium, de ontspannende echte lavendel en de verwarmende zwarte peper. In de praktijk is dit mengsel een geweldige ondersteuning bij mensen met rugklachten, RSI, carpaal tunnelsyndroom, gewrichtsklachten en alle vormen van overbelasting. De olie heeft een verwarmend en pijn verlagend effect.

  Warming Up

  Is een massageolie die verwarmt en voorbereidt op lichamelijke inspanning.
  Deze olie verwarmt de spieren en verbetert de spierspanning voor nog meer power tijdens het sporten. De Essentiële oliën in deze olie zijn gekozen vanwege hun stimulerend en vitaliserend effect op de doorbloeding en daardoor op de spieren: rozemarijn, mirte, grapefruit, engelwortel, kaneelschors en cipres.

  Cool Recovery

  Deze massageolie met o.a. arnica, zorgt voor een sneller herstel na lichamelijke inspanning. Daarnaast verfrist hij de huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen na het sporten. Een mix van essentiële oliën draagt bij aan de verfrissende en afvoerende werking zoals citroen, helicryse, echte lavendel en kruizemunt en pepermunt. Deze massageolie is ook in te zetten bij kneuzingen en bloeduitstortingen. 

  De Lavinchi lijn

  bevat naast relaxmix, badolie, relaxspray ook een relaxmassageolie

  De Lavinchi massage olie bevat de ontspannende Lavinchi relax olie.  Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein ontstaat een fantastische synergie met een rustgevend effect. Lichaam en geest krijgen door een diepe ontspanning weer nieuwe energie. Er gaat eigenlijk niets boven een ontspannende massage waar je alle onrust en stress van de dag kan loslaten.

  In de praktijk zijn ook een aantal etherische mixen of enkelvoudige etherischeolieen te verkrijgen. Die je aan een basis olie kunt toevoegen of in een aromadiffuser of in de aroma inhaler.

  Bv. Relaxmix 10 ml

  Davos verkrijgbaar in 10 ml, 30 ml en 100 ml

  Mandarijn 10 ml en nog vele meer.

  Maar ik kan op verzoek ook andere olieen voor je bestellen.

  Gezichtsolie

  Pure plant power voor je huid. Chi Super Skin gezichtsoliën zijn 100% plantaardige, werkzame oliën van biologische kwaliteit aangevuld met essentiële oliën. Deze gezicht oliën worden geadviseerd door schoonheidsspecialisten.

  Met Chi SuperSkin gezichtsolie heb je geen dag- en nacht crème meer nodig. En omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt, gaan deze olieen lang mee.

  SuperSkin Anti Aging

  De basis van deze 100% natuurlijke anti rimpel olie bestaat uit biologische arganolie, cactusolie en jojobaolie. Aan deze rijke basis zijn de kostbare etherische oliën van roos en sandelhout toegevoegd. Deze gezichtsolie is dan ook pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het ooggebied, het verminderen van rimpels en het verzachten van littekens.

  SuperSkin Sensitive

  Deze 100% natuurlijke gezichtsverzorging is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De basis bestaat uit de huidverzorgende en verzachtende jojobaolie, arganolie en kokosolie. Aan deze rijke voedende basis zijn de oliën van Sinaasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea toegevoegd die deze gezichtsolie zacht en fris van geur maakt.

   

  SuperSkin All Skin

  Deze 100% natuurlijke gezichtsolie is speciaal samengesteld voor de normale tot vette huid. De gezichtsolie bestaat uit een voedende basis van biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige en rijke olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met een compositie van de essentiële oliën van Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea.