Praktijk Joshanti ook dit jaar op het Eigenwijs festival

Vorig jaar stond ik voor het eerst op het eerste Eigenwijsfestival. Ook dit jaar ben ik weer van de partij. Je kunt massage’s boeken van 25 minuten voor € 15,= of 50 minuten voor € 30,=

De massage zal afgestemd zijn op wat je nodig heb op dat moment. Het kan dus zijn dat het een invoelende energetische massage wordt of wellicht een stevige bindweefselmassage maar net zo goed kan het een klassieke massage, voetreflex massage,  polariteitsmassage, bamboemassage of Holistic Pulsing, cupping massage of honingmassage. Tijdens de sessie kan ook een combinatie van technieken gebruikt worden. Hierdoor kan een massage zeer zacht tot stevig zijn, helemaal afgestemd op wat er nodig is in het moment en in afstemming met elkaar. Omdat Lichaamstaal zuiver en oprecht is kunnen we daar tijdens de massage stil bij staan en de vertaalslag maken naar inzicht en bewustwording. 

Ook de zeer kwetsbare groep mensen met kanker of herstellend hiervan kan  bij mij voor een ondersteunende massage terecht. Ik volgde voor deze doelgroep een speciale opleiding

Dit festival sta ik niet alleen,

Op donderdag komt Gerrit mij vergezellen

Gerrit van Brenk – Holistisch Masseur – Zijn in je Lijf

Hallo! Ik ben Gerrit van Brenk en ik wil met de massages die ik geef mensen bewuster maken van hun lijf. De intentie van mijn massages is om je te laten ervaren hoe het met je gaat, dit noem ik Zijn in je Lijf.

In het dagelijks leven kan het zijn dat je pas door hebt hoe het met je gaat, als je lijf meer aandacht gaat vragen in de vorm van spanningen, pijn, vastzitten, hoofdpijn of hoe dit zich dan ook uit.

Massage is een vorm van aandacht geven aan je lijf wat een ontspannings- of rustmoment kan geven waarbinnen je kunt ontdekken waarom je lijf zich op een bepaalde manier uit. Als je iets ontdekt hebt, is er ruimte om iets te veranderen

Massages

Donderdag 15 juni geef ik op het Eigenwijs Festival stoelmassages van ongeveer 20 minuten en massages op de tafel van 50 minuten.

De massages worden gegeven vanuit de holistische visie. Wat wil zeggen dat de mens als één geheel wordt gezien, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Het lichaam wordt niet gescheiden van de emoties en/of het denken of andersom. Als het lichaam wordt gemasseerd, wordt er vaak ook een diepere laag geraakt.

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.

Evelijne van Bon – laulea.nl 

Op Vrijdag komt Evelijne van Bon mij vergezellen en bieden wij de bijzondere belevenis van een vierhandenmassage aan. Vier handen die ritmisch over jouw lichaam navigeren met volle aandacht en zorg. Gehuld in een heerlijk geurende olie die je zelf kan uitkiezen. De technieken bestaan voornamelijk uit strijken, kneden en pulsen; afgestemd op de behoeften van jouw lichaam. Wil je zeker zijn van een plaats op onze massagetafel, reserveer dan gerust voor de aanvang van het festival. Ik ben te bereiken via.                  25 minuten voor 20 euro.

Evelijne zal ook lomi lomi sessies geven en holistische energetische massages

Lomi Lomi

Bij een Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam gekoesterd met heerlijke warme olie en Aloha (Hawaiiaans voor vreugdevol delen van levensenergie). Deze massage staat bekend om de vloeiende, ritmische bewegingen met de onderarmen en handen. Een ander aspect van Lomi Lomi is dat verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd behandeld worden, waardoor je volledig kan ontspannen en je een diep gevoel van balans en harmonie ervaart. Tezamen met prachtige rituelen ontvang je een ongeëvenaarde massage.

Holistisch energetische massage

Een holistisch energetische massage is een lichaamsmassage gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning.  Massagetechnieken zoals effleurage, kneden, druk, rekken en pulsen van het lichaam worden afgewisseld. Tegelijkertijd wordt er aandacht geschonken aan de energiepunten waar je veel spanning vasthoudt. Het evenwicht van je chakra’s wordt hersteld, spieren ontspannen, de bloedsomloop wordt bevorderd en het geeft je een heerlijke energieboost.

Voor meer informatie over mij en mijn passies, zie laulea.nl

 

shine inside out 

 

al.nl