Jolanda RobertIk ben Jolanda Robert , moeder van 3 prachtige jongens. Tot halverwege 2017 werkte ik als onderzoeksmedewerker in diverse functies bij het RIVM en Intravacc. in Bilthoven.  Naast deze werkzaamheden had ik al sinds mijn tienerjaren grote interesse in alternatieve geneeswijze en het zelfhelend vermogen van de mens. Door de jaren heen kwam ik daardoor in aanraking met Reiki, Jungiaanse Astrologie en psychologie, diverse vormen van Yoga, Aromatherapie, Edelsteenmassage en Holistic Pulsing. Op deze gebieden heb ik dan ook diverse opleidingen en of cursussen gevolgd.
Ik gaf een aantal jaren Raja Yoga en meditatielessen aan volwassene en kinderen. Met alle kennis die ik had opgedaan wilde ik serieuseen carrière switch maken.  Het resulteerde dat ik in 2010 de opleiding tot Holistisch massage therapeut startte.  In 2014 behaalde ik vervolgens het diploma tot Holistische Massage Therapeut.
Sinds 2008 werkte ik als masseur aan huis. Om vanaf  april 2012 een dag in de week in mijn praktijk  te werken naast mijn baan als onderzoeksmedewerker. In augustus 2017 nam ik ontslag bij mijn werkgever. Sindsdien werk ik dagelijks als massage therapeut in mijn praktijk of bij mensen thuis. Daarnaast werk ik op aanvraag als stoelmasseur bij bedrijven en/of evenementen. Daarnaast blijf ik mezelf bijscholen op vele vlakken vals natuurgeneeskundige. Per oktober 2019 start ik met de opleiding acupunctuur ik zie het als een mooie uitbreiding op mijn huidige vak.
Sinds begin 2018 geef ik af en toe massage cursusdagen  Geweldig om mijn kennis door te geven aan vakgenoten en beginnende masseurs.  
Tijdens mijn opleiding bij Holos begon ik te ervaren wat er was te voelen in mij. In plaatst van het denken te verklaren.  Door dit proces,om te ervaren en te voelen wat er aanwezig is. Kreeg al het geleerde voor mij een andere betekenis. Hierdoor ging ik voelen dat lichaamstaal zuiver en oprecht is. Daar bij stil staan en de vertaalslag maken naar inzicht en bewustwording is prachtig. Elke dag mag ik mij daarin oefenen. Mezelf verder ontwikkelen en het is prachtig om te zien hoe kloppend alles dan wordt. Mijn kinderen de mensen om me heen zijn hierin hele mooie spiegels. In mijn sessies begeleid ik mijn cliënten op basis van veiligheid en wezenlijk contact. Dit met aandacht en respect voor de persoonlijke beleving. Ik werk vanuit het uitgangspunt dat iedereen goed is zoals hij of zij is.
 CRKBOHOLOS

RBCZ