Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage vind haar oorsprong in Hawaii en word daar al generaties binnen de ‘Ohana’ (families) doorgegeven. Sinds een aantal jaar heeft deze authentieke massagevorm zijn weg gevonden naar Nederland. De Lomi is een massagevorm die de mens als geheel (holistisch) ziet. Wanneer er klachten zijn wordt het hele lijf en ook de geest bekeken om de oorzaak aan te pakken. Niet enkel het symptoom word bestreden.

Elke vrijdag is er een sessie om 15:00 en een om 17:00
Opgave telefonische of per mail
Kosten: € 110,=
Bestaande Clienten € 100,=

Deze sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering

Wat kun je verwachten bij een LOMI LOMI massage

 • Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd. Bij de Hawaiiaanse massage wordt er Hawaiiaanse muziek gedraaid.
 • De massage kan geheel volgens de Hawaiiaanse traditie beginnen met een gebed. Je kunt er ook voor kiezen om deze over te slaan en direct met de massage te starten.
 • Lomi Lomi is een massage van het gehele lichaam
 • Je ligt geheel ontkleed op de verwarmde massagetafel. De intieme delen zijn toegedekt met een zachte doek.
 • De massage wordt uitgevoerd met veel warme olie waardoor de masseur in staat is met zachte lange streken te masseren. Hierbij maakt de
  masseur gebruik van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vingers, duimen, handpalmen, armen en ellenbogen. Het idee is dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel.
  Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en komt de energie weer in beweging waardoor blokkades worden opgeheven. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.
 • Een lomi lomi massage herstelt de vitaliteit en vermindert stress. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de massage voel je je als herboren.

Tijd om bij te komen

 • Na de sessie heb je tijd om bij te komen, dus na de massage tijd kun je met een  zout en zoet hapje en een drankje even rustig op adem komen voordat je naar huis vertrekt.