Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt uit Hawaii en wordt daar al generaties binnen ‘Ohana’ (families) doorgegeven. De Lomi is een holistische massagevorm die de mens als één geheel ziet. Deze helende massage volgt een ritueel en is gericht op lichaam én geest.

Volgens Hawaiiaanse traditie begint de sessie met een gebed. Dit kun je overslaan. Tijdens de massage ben je geheel ontkleed, de intieme delen zijn toegedekt met een zachte doek. Er wordt veel warme olie gebruikt en op de achtergrond klinkt Hawaiiaanse muziek. Lomi Lomi is een massage van het hele lichaam. Lange strijkingen worden afgewisseld qua intensiteit.

Het uitgangspunt is dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel. Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en komt de energie weer in beweging. Blokkades worden zo opgeheven. Het lichaam kan tijdens de massage alle zorgen en gedachten die eventuele stress en spanningen opleveren laten varen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na afloop voel je je als herboren. Er staat een zout en zoet hapje en een drankje voor je klaar. En er is tijd om rustig bij te komen.

Elke vrijdag is er een Lomi Lomi massage om 16:00 uur.
Kosten € 110
Een Lomi Lomi massage wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over wat holistische massage therapie voor jou kan betekenen? Twijfel niet en neem nu direct contact met ons op!
RBCZ
HOLOS
CRKBO
Zorgschil
FAGT
quasir
tcz

Behandelingen

Mijn aanbod is breed en altijd op maat.

Producten

Ik gebruik en verkoop de producten van o.a Chi en Ecolife.

Visie & Missie

Het lichaam weerspiegelt wat er van binnen speelt.

Over Jolanda

Met hart en ziel onderzoeker van lichaam een geest.

Onze praktijk

Klik op de foto's voor een vergroting