Lorelei 2020

Wat fijn dat ik in deze woelige tijd mijn sisters een weldadige massages kan gaan geven op Lorelei.

Voor het thema flower of life wil ik graag een verwen massage in de vorm van een Lomi Lomi massage  van een half uur of een uur aanbieden.  De flow van de flower of life op het lichaam met een warme rijke en geurige olie op een door jadesteen verwarmde tafel. Een weldaad voor body, mind and soul.

Daarnaast kun je natuur ook een therapeutische massage ontvangen.

Voor de therapeutische sessie met factuur voor de verzekering zie mijn website voor de vergoedingen: Na een korte intake waarin we eventuele  “contra” indicaties bespreken. (die je eventueel vooraf al gemeld hebt en op een formulier aangeleverd vooral van belang indien je een factuur wilt.) Stemmen we samen af op wat je wilt of nodig hebt op dat moment. Dat kan zijn bv een massage van de een bepaald lichaamsdeel of delen. Of wellicht wil je aandacht voor een bepaald probleem welke we via een massage gaan onderzoeken. Tijdens mijn sessies kan ik gebruikmaken van klassieke-, energetisch-, bindweefsel-, chakra massage, bamboemassage, holistic pulsing, cupping  gecombineerd met sjamanistische helingswerk, klankschalen en andere helende. Tijdens de therapeutische sessie maak ik gebruik van een combinatie van technieken.

Vrouwen met kanker of herstellend hiervan zijn ook zeer welkom. Ik heb hiervoor een aanvullende opleiding gehad.

LOMI LOMI Massage 30 minuten € 30,=  60 minuten € 55.=

Therapeutische Massage 30 minuten € 30,=  60 minuten € 55,=

Therapeutische massage met factuur voor verzekering  € 65,=

Neem gerust een kijkje op mijn pagina om te zien hoe ik werk.

Omdat ik me gecommitteerd heb aan Shirley Krenak een elder uit de amazone zal er van elke LOMI LOMI die ik de komende 2 jaar uitvoer 10 % schenken aan Shirley. Zij komt op voor alle indigenous vrouwen uit de amazone die bedreigd worden in hun oorspronkelijke leefomgeving. Zij raken hun leefgebied kwijt, worden mishandeld, verkracht en vermoord. Shirley probeert deze vrouwen een stem te geven en te helpen. Shirley was afgelopen jaar in de KIVA in nederland.

Daarnaast zal een ander 10% gedoneerd worden aan een vriendin met haar zoontje die in Peru woont en door de corona crisis momenteel geen inkomsten meer heeft.

Tot Lorelei

Jolanda

Lorelei 2020

logo