Nieuwsbrief Holistische praktijk Joshanti

In deze nieuwsbrief wil ik graag een aantal zaken met jullie delen

 • December feestdagen
 • De vergoedingenlijst zorgverzekeraars 2020
 • De healy
 • Lomi Lomi sessies.
 • Thermografie
 • Hirudotherapie
 • Reviews op google
 • Betaling van de sessies vanaf januari met pin of contant in de praktijk

 

 • December Feestdagen

December is ook voor de praktijk de drukste maand. Ik zit tot kerst helemaal vol geboekt.. Vanaf kerst  t/m 12 januari is de praktijk in bilthoven gesloten. Vanaf  13 januari zijn jullie weer allemaal welkom in Bilthoven of Driebergen(De-fit). Heb je dringend een massage eerder nodig bel dan naar De-fit in Driebergen daar zijn ook andere masseurs en of therapeuten aanwezig.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau denk dan eens aan een massage sessie of een Lomi Lomi massage. Maar ook in mijn verkoopkast heb ik leuke cadeaus staan van wierrook, solid parfums, massageolie van Chi tot aromadiffusers. Een topper is momenteel de aroma inhaler van Chi voor € 14,95. Een echte aanrader.

 • De vergoedingenlijst zorgverzekeraars 2020

LVNT Vergoedingenlijst voor massagetherapeuten 2020

De verzekeraars op deze lijst vergoeden allemaal met bij behorende aanvullende pakketten massage therapie. Staat jouw verzekering er niet bij, dan vergoed deze verzekering massage therapie niet. (p.s In de hoogte van vergoedingen kunnen nog wat foutjes staan)

 • De Healy

De afgelopen maand heb ik kennis gemaakt met een klein vernuftig bio-resonantie apparaatje met grote mogelijkheden. Na het 2 weken uitgetest te hebben was ik zo overtuigd dat ik het systeem heb aangeschaft. De Healy stelt je in staat naast je reguliere sessies je gezondheid thuis verder te ondersteunen. Naast een behandeling in een praktijk voor Bioresonantie of andere therapievormen zoals massage therapie, acupunctuur etc. kun je nu zelf elke dag weer je gezondheid bevorderen door een aantal programma’s te draaien op de Healy.

Momenteel heb ik de Healy resonance in de praktijk en een aantal Healy’s met basis programma’s om te verhuren.

Met de resonance kan ik je uitmeten wat je nodig hebt om je gezondheid te onder steunen met een Healy thuis  kun je dit dagelijks uitvoeren.

Indien je dit graag wilt kan ik tijdens de massagesessie meten en een behandeling geven met de Healy. Dit zal ik de maanden Januari en Februari kosteloos doen.

Op vrijdag 10 januari om 19:30 is er in mijn praktijk(Bilthoven) een informatie avond over de Healy. Je bent van harte welkom, wel even doorgeven dat je van plan bent te komen. Mocht je alvast meer willen weten over de Healy kijk dan op: https://www.healyworld.net/nl/partner/Jolanda%20Robert

 • Lomi Lomi sessies.
 • Lomi Lomi is een massage van het gehele lichaam
 • De Lomi Lomi sessie start met een voetenbad met een heerlijk geurende olie en een kort gesprek waarin om een intentie voor de massage wordt gevraagd.
 • Tijdens de Lomi Lomi ligt je geheel ontkleed op de verwarmde massagetafel. De intieme delen zijn toegedekt met een zachte doek en de temperatuur van de massageruimte is opgestookt tot 26 graden celsius.
 • De massage wordt uitgevoerd met veel warme olie waardoor de masseur in staat is met zachte lange streken te masseren. Hierbij maakt de masseur gebruik van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Het idee is dat herinneringen en emoties die zijn opgeslagen in iedere lichaamscel weer vrij komen. Door de constante flow van de massage ervaar je een diepe ontspanning en komt de energie weer in beweging waardoor blokkades worden opgeheven. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.
 • Een Lomi Lomi massage herstelt de vitaliteit en vermindert stress. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de massage voel je je als herboren.
 • Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd. Bij de Hawaiiaanse massage wordt er Hawaiiaanse muziek gedraaid.
 • Na de sessie heb je tijd om bij te komen, dus na de massage tijd kun je met een  zout en zoet hapje en een drankje even rustig op adem komen voordat je naar huis vertrekt.
 • De sessie zelf duurt in totaal 90 minuten + 30 minuten om bij te komen. Dus reken dat je 2 uur onder de pannen bent.
 • Een sessie kost € 110,= In de maanden Januari en februari € 97,50 ( Deze Lomi Lomi komt niet in aanmerking voor vergoeding van de verzekering en wordt alleen in Bilthoven gegeven) . Data’s in  18 januari om 10:00. 12:00 en 14:00.                    25 januari om 10:00 en 12:0     15 februari om 10:00 en 12:00                                  29 februari om 10:00 en 12:00    Kijk regelmatig op mijn website voor overige data.
 • Thermografie

Begin dit jaar deed ik de opleiding tot thermografe en sloot ik mij aan bij de groene zuster . Omdat ik er het afgelopen jaar nog niet echt aan toegekomen ben. Ik tijdens de laatste extra training bemerkte dat veel van mijn kennis was weggezakt, heb ik Francine gevraagd om nog een studie dag te organiseren. Deze zal plaats vinden op zaterdag 8  februari 2020. Voor de studies mag ik die dag de onderzoeken goedkoper aanbieden.

Een Borst onderzoek: normaal € 245 nu voor € 135 ,=

Full body onderzoek van € 475 nu voor € 275,=

Vanaf maart zal de apparatuur eens per maand in Bilthoven zijn om thermogrammen te maken. Kijk voor meer informatie op www.degroenezuster.nl Hier kun je ook een afspraak maken maar dat kan ook direct bij mij.

 • Hirudotherapie (bloedzuiger therapie)

Sinds enige tijd maak ik ook gebruik van Hirudotherapie vooral daar waarbij ik met massage niet verder kom en op verzoek van de massee een andere aanpak willen proberen.

Hirudotherapie kan ook bij acute problemen ingezet worden zoals b.v.sportblessures.

Kijk voor meer informatie op: http://www.bloedzuiger-therapie.nl/hirudo-therapie/

 • Reviews op google

Ik kan nog steeds reviews heel goed gebruiken IK zou het heel fijn vinden als jullie een review willen schrijven op google. Dit zorgt ervoor dat mijn praktijk of die van De-fit beter vindbaar te maken voor andere mensen die ook behoefte hebben aan massage therapie.

https://www.google.com/maps/place/Holistische+praktijk+Joshanti/@52.1256235,5.1952498,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c669a993971f4b:0x8ba6ac798380ff92!8m2!3d52.1256202!4d5.1974385

Of voor De-Fit

https://www.google.com/maps/place/D%C3%A9-Fit+Massagetherapie/@52.0518627,5.2766353,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c65d189dd8c051:0x27a566a9e942d1c5!8m2!3d52.0518594!4d5.278824

 • Betaling van de sessies vanaf januari met pin of contant in de praktijk

Vanaf medio januari worden de sessie in de praktijk direct afgerekend met pin of contante betaling. Afgelopen jaar werd me duidelijk dat ik onnodig veel tijd steek in herinneringen van uitblijvende betalingen. Om die reden ga ik over op directe betalingen.

Fijne feestdagen

Jolanda