Ook dit jaar zal ik op het Balance en Supportveld (Therapeutische) massages aanbieden

De massage zal afgestemd zijn op wat je nodig heb op dat moment. Tijdens een sessie maak ik vaak gebruik van diverse technieken zoals, energetische massage, bindweefselmassage, klassieke massage, voetreflex massage,  polariteitsmassage, bamboemassage of Holistic Pulsing. Hierdoor kan een massage zeer zacht tot stevig zijn, helemaal afgestemd op wat er nodig is in het moment en in afstemming met elkaar. Omdat Lichaamstaal zuiver en oprecht is kunnen we daar tijdens de massage stil bij staan en de vertaalslag maken naar inzicht en bewustwording.

Ook de zeer kwetsbare groep mensen met kanker of herstellend hiervan kan  bij mij voor een ondersteunende massage terecht. Ik volgde voor deze doelgroep een speciale opleiding

Als specials bied ik aan dit jaar:

De Aromatische Honing Massage

Aromatische honingmassage is een vorm van bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van honing en etherische olie. De combinatie van honing en etherische olie stimuleert sterk de bloedcirculatie van het onderhuids weefsel. Het werkt als een natuurlijke peeling en draineert. Hierdoor worden er toxines en stofwisseling slakken losgemaakt en afgevoerd. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporen elementen Hierdoor is de behandeling reinigend en voedend voor de huid. De huid wordt vernieuwd en na de massage voelt de huid zacht en glad aan.
Deze massage is zeer geschikt voor een vermoeide, droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid en het verlicht spier en gewrichtspijn. De honing voed de huid diep, verhelderd de doffe huid en voorkomt huidverkleuring en kalmeert de huid.
In deze massage word onder andere gebruik gemaakt van de kleefkracht van honing. Doordat honing plakt, kan hiermee de huid goed opgetild worden en de doorbloeding gestimuleerd worden.
Na de honing massage word de huid gereinigd met vochtige en warme doeken en ontvangt U een korte chakramassage .
Deze massagesessie wordt uitgevoerd op de benen of op de rug.
Deze sessie is niet geschikt bij een zeer sterke beharing

 De Aromatische edelsteenmassage.

Ik zal dit jaar een verkorte versie van mijn verwenmassage aanbieden op Open-up

Dit is een massagesessie die normaliter 2 uur verwenmassageduurt. Voor het Open Up kort ik het in tot een uur. Het is een verwen massage met warme olie (etherische oliën en vette plantaardige oliën) er wordt gemasseerd met 2 zeep-vormige halfedelstenen terwijl je ligt op een warmwaterkussen. We starten de sessie terwijl je met je voeten poedelend in een geurend en verwarmend voetenbad zit. Ik neem dan een korte intake af waarin we eventuele  “contra” indicaties en je geurenvoorkeur bespreken. Op dat moment maakt je ook je keuze voor de halfedelsteen waarmee je gemasseerd gaat worden en bereid ik de verwenolie voor. Zodra de olie en stenen warm zijn wordt je gehele lichaam voor en achterkant in een rustig ritme gemasseerd.  Deze massage is alleen voor een uur te boeken. (zelf 2 badlakens meebrengen) Deze massage heeft een scherpe prijs van € 60 euro en is inclusief de gebruikte olie (ongeveer 100 ml totaal).

Natuurlijk kun je ook een half uur een massage boeken.  We zullen dan samen bespreken wat je wilt of nodig hebt op dat moment. Dat kan zijn bv een klassieke, energetisch, bindweefsel, holisticpulsing, chakra massage, bamboemassage etc. € 30.00 per half uur € 55,00 voor een uur

Je kunt me al mailen als je al een plekje wilt reserveren.

Tot Open Up

Open Up festival 2016