Praktijk Joshanti

Visie

“Het lichaam weerspiegelt wat er van binnen speelt”

Ik geef therapeutische massages vanuit de holistische visie. Hierbij wordt de mens als één geheel gezien. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een klacht ontstaat niet toevallig. Het is het resultaat van wat er in je lichaam speelt, bewust of onbewust. Spanningen, verdriet of angst kunnen zich in je lichaam vastzetten en op den duur lichamelijke klachten veroorzaken.

Een holistische massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De massage heeft invloed op huid, spieren en gewrichten. En op de inwendige organen en regelsystemen zoals zenuwen, bloedsomloop en de hormoonhuishouding. Bloed, lymfe en energie worden door een massage in beweging gebracht.
Je wordt niet alleen fysiek aangeraakt, er wordt vaak ook een diepere laag in je geraakt. Dit kan ontspannend werken. Maar je kunt ook in contact komen met (oude) pijn, vermoeidheid of blokkades in je lichaam. Door je bewust te worden van wat er speelt en dit te accepteren, ontstaat er ruimte. Vanuit die ruimte krijg je soms nieuwe inzichten die kunnen leiden tot andere keuzes in je leven.

Flower of life

Jolanda Robert

Ik ben Jolanda Robert, Holistisch Massage Therapeut en voormalig onderzoeksmedewerker bij Intravacc en het RIVM. In de loop der jaren heb ik me verdiept in Reiki, Jungiaanse Astrologie, Jungiaanse psychologie, diverse vormen van Yoga, Aromatherapie, Edelsteenmassage en Holistic Pulsing. Ik volgde verschillende opleidingen en cursussen. En gaf een aantal jaren Raja Yoga aan volwassenen en kinderen.

Sinds 2014 ben ik Holistisch Massage Therapeut. Tijdens mijn opleiding bij Holos leerde ik dat lichaamstaal is zuiver en oprecht. Ik leerde écht te voelen in plaats van te denken. Ik ging mijn hoofd uit, mijn lijf in.

Ik ben onderzoeker van lichaam en geest. Ik kijk en luister nauwkeurig naar wat ik zie en voel (met mijn handen). Ik werk vanuit de holistische visie: alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen. En ik ga ervan uit dat alle benodigde kennis in ons zit. Holistische massagetherapie ondersteunt deze bewustwording.  In mijn praktijk begeleid ik mensen op basis van veiligheid, wezenlijk contact met aandacht en respect voor de persoonlijke beleving. Iedereen goed is zoals hij of zij is. 

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over wat holistische massage therapie voor jou kan betekenen? Twijfel niet en neem nu direct contact met ons op!

De voordelen van holistische massage therapie

Z

Ontspanning én inzichten

Een klacht ontstaat niet toevallig. Het is het resultaat van wat er in je lichaam speelt, bewust of onbewust. Tijdens een holistische massage word je niet alleen fysiek aangeraakt, er wordt vaak ook een diepere laag in je geraakt.
Z

Aandacht voor dat wat nu nodig is

Jij bent jij. Met je eigen verhalen en behoeftes. Elke behandeling is anders en afgestemd op dat wat jij op dat moment nodig hebt. Ik beheers verschillende massagetechnieken.
Z

Versterkt je immuniteit

Een holistische massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. De massage heeft invloed op huid, spieren en gewrichten. En op de inwendige organen en regelsystemen zoals zenuwen. Bloed, lymfe en energie worden door een massage in beweging gebracht.

Onze praktijk

Klik op de foto's voor een vergroting

Praktijk Joshanti

Praktijk voor massage therapie en bewustwording