Leer nu masseren

Zou jij ook willen leren masseren maar geen lange opleiding volgen.  Zou jij willen ontdekken hoe leuk masseren is, pak dan nu je kans en leer masseren in groepjes van maximaal 6 personen. Ook per koppel mogelijk of onderwerp naar keuze

Tijdens alle workshops ga je aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met je doet. Tijdens de workshop oefen je op een medecursist(e). Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.

Kosten per  Workshop zijn  € 75,   De groep zal bestaan uit maximaal 8 personen en gaat door bij een minimum van 4 personen. Bij voldoende opgave wordt er een nieuwe datum geprikt.

Vind je in een groep masseren niet fijn en je wilt met z’n tweeën komen. Ook dat kan vraag bij mij naar de mogelijkheden en aangepaste prijs. Dan kost de workshop 175 euro per persoon.

Voetmassage ()Tijdens deze workshop gaan je een inleidende voetmassage leren. Deze massage is zeer ontspannend. En is geschikt om toe te passen op jong en oud. U leert een eenvoudige techniek waarbij het met name gaat om de ervaring.

Rugmassage ()Tijdens deze workshop ga je een ontspannende rug massage leren. Het zijn eenvoudige technieken en afhankelijk  hoe intensief je  deze massage toepast kun je ze gebruiken van jong tot oud.

Honing massage ()Tijdens deze workshop ga je  een verkwikkende honingmassage leren. De honingmassage is een vorm van bindweefselmassage en is zeer geschikt voor een vermoeide, droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid het verlicht spier en gewrichtspijn.

Hoofdmassage ()In deze workshop leer je een ontspannende en rustgevende hoofdmassage geven. Spanningen kunnen ervoor zorgen dat er minder bloed naar je hoofd stroomt. Dat kan leiden tot hoofdpijn, vermoeide ogen, concentratie verlies en zelfs depressiviteit.

Aromamassage I ()In de aroma massage gaan we een stukje theorie behandelen voor een aromamassage. Aan bod komen de werking van een aantal basis- en etherische oliën. Hoe je ze gebruikt en samen stelt. Vanuit een 10 tal oliën  gaan we een olie op olie samenstellen waarmee we mee gaan masseren.

Voor aanmelding of vragen mail naar  Jolandamasseur@gmail.com

Mocht je vooraf meer informatie willen hebben dan kun je mij mailen voor een bel afspraak op een gunstig moment. Het is tenslotte niet fijn om gestoord te worden tijdens een massage.