Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd, waarin er veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kindje. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Je kunt last krijgt van pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

De massage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jezelf en je kindje. Het brengt rust in hoofd en lijf. Het heeft een positief effect op je slaap slapen en geeft minder complicaties tijdens de bevalling.

Na de bevalling

Je lichaam heeft door de zwangerschap en bevalling een geweldige inspanning geleverd. Massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt. Ontzwangeren kost tijd. Veel vrouwen hebben tot een jaar na de bevalling last van klachten als hoofdpijn, vermoeidheid of stemmingswisselingen. Postnatale massage kan deze klachten verlichten.

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over wat holistische massage therapie voor jou kan betekenen? Twijfel niet en neem nu direct contact met ons op!
RBCZ
HOLOS
CRKBO
Zorgschil
FAGT
quasir
tcz

Behandelingen

Mijn aanbod is breed en altijd op maat.

Producten

Ik gebruik en verkoop de producten van o.a Chi en Ecolife.

Visie & Missie

Het lichaam weerspiegelt wat er van binnen speelt.

Over Jolanda

Met hart en ziel onderzoeker van lichaam een geest.

Onze praktijk

Klik op de foto's voor een vergroting